Image Alt

O nama

Fitness centar ProGym savršeno je mesto da započnete rad na svom telu i uz pomoć profesionalnih instruktora i iskusnih trenera postanete najbolja verzija sebe.

Nalazimo se na izuzetnoj lokaciji, u samom srcu Beograda u Sportskom centru „Vračar“. Ovaj kraj odlično je povezan sa ostatkom grada, što znači da do nas možete stići lako i brzo iz bilo kog kraja da dolazite.

Na ekskluzivnom prostoru od oko 400m2 prostiru se moderno opremljena teretana, sale za fitness i aerobik, i sauna. Posebna prednost u odnosu na ostale fitnes centre je mogućnost da svi naši posetioci, pored programa ProGym centra mogu koristiti veliki i mali bazen i ostale sadržaje SC Vračar.

Prijatan, klimatizovan ambijent pruža sve uslove za kvalitetne treninge svima, bez obzira da li se sportom bavite profesionalno ili rekreativno. Dodatni komfor i udobnost omogućavaju zasebne muška i ženska svlačionica, opremljene ormarićima za odlaganje stvari i funkcionalnim tuš kabinama. Pro Gym centar zadovoljava najviše svetske zdravstvene i higijenske standarde.Maksimalan učinak i performanse pri vežbanju garantuju najmodernije trenažne sprave i rekviziti poznatog svetskog brenda za proizvodnju sportske opreme Life Fitness.Nama merilo uspeha, a vama dokaz našeg kvaliteta jeste broj stalnih članova koji se od 2009. kada smo osnovani stalno povećava. Posebno smo ponosni na cifru od preko 6.000 ljudi koji su nam do sada poklonili svoje poverenje i vežbali u našem centru.Ponudu programa kreirali smo tako da svako može pronaći nešto za svoje potrebe i mogućnosti.Možete birati između individualnih i grupnih treninga, a našu ponudu čine:

  • Fitness program
  • Aerobni treninzi
  • Cardio program
  • Priprema sprofesionalnih sportista
  • Vežbe za smanjenje telesne težine

Imate mogućnost i da kombinujete različite programe i vrste vežbi, a učinak možete pojačati korišćenjem saune koja je sastavni deo našeg fitnes centra. Grupni treninzi podrazumevaju ograničen broj polaznika, što znači da nema gužvi koje utiču na kvalitet treninga. Osim toga, instruktori mogu posvetiti maksimalnu pažnju svakome kome je to potrebno. Ukoliko se odlučite za individualne treninge, vaše je samo da nam iznesete želje i rezultate koje želite da postignete. Na osnovu stručne procene dobićete potpuno personalizovani plan treninga i niz nutricionističkih saveta kako da na najlakši i najbrži način stignete do svog cilja.

Kvalitetu Fitness centra Pro Gym posebno doprinosi tim kvalifikovanih iskusnih trenera i instruktora.

Stručni treneri pomoći će vam bilo da se prvi put susrećete sa vežbanjem ili se dugo i profesionalno bavite sportom. Usmeriće vas i pomoći da uvek izvučete maksimalnu dobit od svakog treninga i budete bliži svom cilju. Znaće kako da vas dodatno motivišu i pomognu da prevaziđete jednoličnost svakodnevnog vežbanja.

Na vama je samo da donesete čvrstu odluku i dođete u naš centar, a mi ćemo se potruditi da od nje napravimo vaš novi način života.

naš tim

Naši stručni treneri predvođeni Zoranom Čičom su tu da vam pomognu bilo da se prvi put susrećete sa vežbanjem ili se dugo i profesionalno bavite sportom.
Trener